米米家族 米雪国际影迷网 Michelle Yim Clan

注册 Register
搜索

[其他] 無夢的blog (寫香港最佳老友運動電能烹飪比賽)

這資料是Wai好辛苦找回來的,因為她去了happy,所以我就代她放上來啦

2008 年 4 月 27 日 星期日 【晴】

起床之後就忙於修改昨天晚上打好的司儀稿=p
整完一輪仲要玩埋剪貼遊戲
(張d稿逐張逐張貼番落d Q 卡)
完成之後就立即走去沖了個涼換了件新衫出門去
乘巴士轉鐵去今天的目的地奧海城^^
因為時間預早了去到之後巡了一期和二期一個圈
之後才去 (香港最佳老友運動電能烹飪比賽) 會場
去到之後就名牌、襟花、貼紙都幾張
乜都要放晒上身.......... 今次真係上身=P
之後找了個地方坐下看看我的司儀稿
雖然已經老人癡呆......... 但都盡力記一下D名
因為如果讀錯就不得了=P
看完一輪之後就當然要做下我D fans的佈景板啦 !!
呢一個佈景板真係用左一號笑容任影=p
節目開始之後時間就飛快的過去
第一個環節係典禮同歌星表演
訪問了Mandy Sherman 同埋Deep 呢一part我給自己98分ha ha ha ^^
因為真係覺得自己做得幾好
能夠張一個沉悶的典禮辦得有氣氛
第二部份係烹飪比賽同埋名人匯演
訪問了 周中師傅 (嘩 ! 佢答問題真係好風趣^^ )
仲訪問左 米雪姐姐 (佢真係保養得好好ar !! 我要保養得同佢一樣咁好 !!!! ^^)
呢一part 由於問來問去都係果d問題
加上尾段有點混亂 (我只能給自己80分)
原來活動完結前愛人已經來了等我ha ha  ^3^
還影了我訪問米雪姐姐呢ha ha ha ^^

轉自 http://hk.myblog.yahoo.com/mings99hk/article?mid=2870

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册 Register

x
辛苦candy姐&wai姐了....
Thank you WC
的确是敬业的版主~~值得老烨好好学习!!
希望这些朋友都能找来~~一起Happy~~
辛苦啦,辛苦啦.
原帖由 洛烨 于 2008-6-19 17:22 发表
的确是敬业的版主~~值得老烨好好学习!!
希望这些朋友都能找来~~一起Happy~~

對啊!期待著更多的朋友能找到這個“家”!
到時這個家必定更加熱鬧..成為世界第1大家族...
Thank you very much for sharing.
原帖由 嫣澄 于 2008-6-19 10:27 发表
Thank you WC

嫣係咪五行欠打,咁核突嘅名都諗得出

candy 果然不負所託
什么叫做五行欠打?
waiwai不要说嫣了,其实各个都这样的,因为你这位"一家之煮"是在太好人,把我们这帮小鬼头全部都给宠坏了,没大没小,不分尊卑