米米家族 米雪国际影迷网 Michelle Yim Clan

注册 Register
搜索
返回列表 发新帖
楼主: waiwai

[其他] Mytv Super 高招

小雯雯 发表于 2017-12-5 00:56
升到至尊版但冇至尊侍遇 我只 想cut廣告同不要斷線

那些廣告是U型.... 直接拔去mytv supe ...

呢幾日成日斷線,已試過拔咗總掣幾次  唔知係咪因TVB 可感應到被錄,所以整到斷線?

呢輪仲要無論舊嘢、新嘢,多咗好多廣告
mytv super個片庫有無d冷門嘅舊片?
strmtroopers 发表于 2017-12-5 19:47
mytv super個片庫有無d冷門嘅舊片?

佳視的算舊、算冷門嗎?

你心目中是指哪些,可說出來,代你去check
waiwai 发表于 2017-12-6 17:27
佳視的算舊、算冷門嗎?

你心目中是指哪些,可說出來,代你去check

射鵰英雄傳
waiwai 发表于 2017-12-5 16:52
呢幾日成日斷線,已試過拔咗總掣幾次  唔知係咪因TVB 可感應到被錄,所以整到斷線?

呢輪仲要無論 ...

會 不會因 為m 可錄~~~ ~~~~~so~~~~要升級測試

但真的好討厭

這個可死心,TVB 不會播了
小雯雯 发表于 2017-12-6 17:37
會 不會因 為m 可錄~~~ ~~~~~so~~~~要升級測試

剛才下午開始錄四大名捕,誰知第一節已出現U型廣告 搞到無晒心情
mytv super 出了狠招,不过高手仍然可以download源码,我好羡慕