米米家族 米雪国际影迷网 Michelle Yim Clan

注册 Register
搜索
楼主: 小雯雯

[其他] 2018-01-19 新都城中心 x 溏心風暴最強一夜現場直播

jacquelinchng多謝 #溏心風暴3 所有台前幕後。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册 Register

x

kimmylhk0416溏心風暴大結局 #齊齊睇大結局 #之後大夥兒去翠華宵夜 #好熱鬧 @heungheungeliza @maklingling0 #tvb #溏心風暴3 #新都城二期 #大結局 #翠華餐廳 #宵夜

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册 Register

x

ram_tseung_fans_club_hk【新都城中心 x 溏心風暴最強一夜現場直播】

日期: 19/1/2018
活動: 新都城中心 x 溏心風暴最強一夜現場直播
時間: 20:15 - 22:30
地點: 將軍澳欣景路8號MCP Central L1天幕廣場

本帖子中包含更多资源

x

wiyona尋日喺現場同大家一齊睇《溏心風暴3》大結局氣氛好好,觀眾嘅反應令到我都好緊張
再次恭喜家豪哥、小青姐,恭喜《溏心3》收視15億,好開心可以參與當中,希望可以快D再喺電視同大家見面!

本帖子中包含更多资源

x
fa_yim#米雪 許氏伉儷隨便一翻都是糖,撒嬌摟肩貼耳家暴鬼臉拖走抱胳膊嚶嚶嚶 甜到糖尿病點算

本帖子中包含更多资源

x
《溏心風暴3》昨晚大結局,李司棋、夏雨、米雪、關菊英、王浩信、岑麗香及陳敏之等多位演員齊出席商場直播活動。

本帖子中包含更多资源

x

本帖子中包含更多资源

x

本帖子中包含更多资源

x

【收視低改玩法?】唔開電影版 《溏心風暴3》改做舞台劇

播咗兩個月嘅台慶劇《溏心風暴3》琴晚終於大結局喇,一班演員喺商場度齊齊同觀眾睇直播,場面算熱鬧!由播映開始到大結局,《溏心風暴3》喺收視上都冇突破,一直都係得廿幾點收視,咁重頭嘅劇集,收視咁低,可以話係意料之外。

之前一直有話《溏心風暴3》會計劃開拍電影版,不過,琴晚主角之一嘅李司祺就話公司落實咗將劇集改為舞台劇上演,到時係以喜劇形式去做,電影版就冇咗聲氣!劇中唯一跑出嘅唐文龍就話未收到通知叫佢做舞台劇,如果連佢都冇份做,咁唔知到時嘅賣點會係咩呢?

http://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20180120/568855

本帖子中包含更多资源

x

施施施施施施施施s       
溏心风暴3宣传#米雪#@米雪LV 毛茸茸的小兔子
https://www.weibo.com/shishiwenq ... e=1&is_all=1#_0

本帖子中包含更多资源

x