米米家族 米雪国际影迷网 Michelle Yim Clan

注册 Register
搜索

[转贴] 米雪接受RTHK五台訪問綜合報導

米雪加工作唔加價
【14:53】2008年11月20日
【on.cc專訊】 米雪到電台接受訪問,收到不少長者致電恭賀她得視后獎,米雪坦言興奮的心情仍未平復,最開心是連街上的陌生人都主動恭喜她,她說:「下個月真係接好多好多工作,(加價?)咁我又冇加價,(尹佬情況?)佢而家身體非常之好,不過真係未知幾時先出得院。」

米雪表示尹志強未知何時出院。  

http://news.on.cc/ent/index.html?file=ncbrke00_20081120145305

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册 Register

x
米 雪 爭 取 時 間 陪 尹 佬  

視 后 米 雪 今 日 接 受 電 台 訪 問 , 透 露 獲 獎 至 今 心 情 仍 未 平 伏 , 她 說 : 「 身 邊 好 人 恭 喜 同 衷 心 多 謝 , 最 開 心 係 尹 佬 ( 尹 志 強 ) 嘅 多 謝 , 係 親 人 嘅 感 覺 。 」

她 又 謂 雖 然 得 獎 後 忙 得 團 團 轉 , 但 不 會 減 少 陪 伴 男 友 的 時 間 : 「 習 慣 跑 嚟 跑 去 , 好 似 做 運 動 咁 , 唔 做 幾 日 會 唔 知 點 咁 。 」

談 到 尹 佬 近 況 , 米 雪 就 表 示 還 未 出 院 , 但 情 況 不 俗 。

視 后 米 雪 今 日 接 受 電 台 訪 問 。

http://www.appleactionews.com/si ... d=1&dis_type=ss

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册 Register

x
頂樓那個模樣,和30年前沒有分別
我看到五台山就想到,红遍五台山+海外
"加量不加价" 哈哈
视后效应搞的米米好忙   新闻多多文文高兴  但米米要注意身体是真
红色的米米真好看
尹佬就赖在医院里,让米米天天来看他抱他亲他

回复 7# 的帖子

又好笑又无语```````尹生真系幸福`````
「 習 慣 跑 嚟 跑 去 , 好 似 做 運 動 咁 , 唔 做 幾 日 會 唔 知 點 咁 。 」

真係服咗佢啦!
米米真漂亮 我觉得比她年轻时候还漂亮