米米家族 米雪国际影迷网 Michelle Yim Clan

注册 Register
搜索
楼主: tracey

[新手必看] VIP会员

係問是否"1次"以上, 我只寫過1次咁多自創的fanfic
不在乎次數,那取決於所貢獻的是否有誠意,落足心機做囉

以kam 那次寫的故事,合格啦,當然陸續有來就更加好啦
那次寫的故事,合格啦,當然陸續有來就更加好啦............寫故事要有靈感, 咁要睇多啲未睇過嘅米劇先得架。

如今增加了成為VIP的條件, 可否減低發貼子次數的要求? 現在每年需要發兩千貼子, 每日就大約6個貼子, 相信我打貼子打到手指關節炎都未達到條件。
一日回6個貼,都唔算好多
算算吓唔掂喎,我祇有個半月就註冊滿一年, 咁個半月要發成千個貼子?  VIP 真是 mission impossible.  
所以呢,要積穀防饑,不要臨渴掘井
原帖由 kamwny 于 2009-6-5 13:08 发表
算算吓唔掂喎,我祇有個半月就註冊滿一年, 咁個半月要發成千個貼子?  VIP 真是 mission impossible.  

well, nothing is impossible~
原帖由 waiwai 于 2009-6-5 01:53 发表
所以呢,要積穀防饑,不要臨渴掘井

點知你地會攪啲咁嘅花樣喎
原帖由 tracey 于 2009-6-5 06:57 发表

well, nothing is impossible~

Ok, then let see T make a thousand post in a month and a half without "灌水"
原帖由 kamwny 于 2009-6-6 09:56 发表

Ok, then let see T make a thousand post in a month and a half without "灌水"

well, i can if i'm not sitting for exam now. lol