米米家族 米雪国际影迷网 Michelle Yim Clan

注册 Register
搜索

[旧闻] 「齊頌媽媽好」米米聲音演繹感人故事

商業電台搞的關於母親節活動 ~~ 我有錄到這節目,可惜帶在但CASSETTE 機已壞了,再也聽不到了

PS:下個月就到母親節了,大家可有想過怎慶祝?

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册 Register

x
米米的声音很好听啊。
CASSETTE機???
係咪即係好舊式果種,要入長方形帶聽歌果隻?
仲未嚄,不過買份手信係一定要嘅 Wai姐你呢?
CASSETTE機 ~~ 用嚟聽錄音帶嘅機囉 而家都無人再用呢種機

筱丹,我都未諗到
原帖由 waiwai 于 2009-4-27 15:22 发表
CASSETTE機 ~~ 用嚟聽錄音帶嘅機囉 而家都無人再用呢種機

筱丹,我都未諗到

我屋企有一部啦~~
果D帶係咪長長方方咁,盒帶既中間有兩個洞果種?
这个播音WAI姐姐有收听吗?米米都说了些什么呀?
原帖由 ﹏紫※ 于 2009-4-27 15:34 发表

我屋企有一部啦~~
果D帶係咪長長方方咁,盒帶既中間有兩個洞果種?

這種古董我工作的病房裏還有老人家在用呢!他們老愛播鄧麗君的歌,不過唔係他們自己要播,而係他們的仔女來探望他們的時候播的!哈哈。。。。。。
筱丹是當醫生還是護士呢?
是啦,我媽就有好多鄧麗君的帶子~
你估下 話晤定我係清潔阿嬸嚟