米米家族 米雪国际影迷网 Michelle Yim Clan

注册 Register
搜索

[转贴] 米雪接受商台電話訪問 ~~ 談到女人最痛

米雪錫林嘉華平常事
【16:18】2010年08月05日
【on.cc專訊】 米雪接受電台訪問,對於播映中的新劇,她與林嘉華飾演一對夫婦,兩人更有錫面等親熱鏡頭,她說:「以前同男友(尹志強)都會錫面,例如喺餐廳食完飯離開都會錫番啖,所以覺得Goodbye Kiss唔係大問題,劇中錫面鏡頭都係自己提議,覺得接近生活。」

http://news.on.cc/ent/index.html?file=ncbrke00_20100805161853
米雪
現實生活融入戲中

2010年08月05日 (04:36 pm)
米雪有份拍既劇集《女人最痛》大受歡迎,她今日接受商台電話訪問,指戲中與老公林嘉華的生活細節,現實生活中都有做。

她說:「好似臨出門口我會同男朋友錫面, Good bye kiss會有。其實我將現實習慣放入劇中,都係想觀眾睇得真實啲。」

米雪於拍攝《女》時男友尹志強病逝,她表示:「嗰排唔夠瞓又要處理某啲嘢,每個人都有困難,唔好鑽牛角尖。

米雪現實生活融入戲中。
資料圖片

http://hk.apple.nextmedia.com/re ... amp;art_id=14314762
車,錫下面啫,敏敏、傻珠都係咁
原来今天米米又接受了查小欣的专访,明天应该有的下载了
..wai是不是重温了许多遍法网,~这两天你就离不开敏敏~ 哈哈
車,錫下面啫,敏敏、傻珠都係咁
waiwai 发表于 2010-8-5 23:03

你又提到敏敏了……
你又提到敏敏了……
tracey 发表于 2010-8-5 23:25

因為腦海中即時閃現以前劇集都有錫錫的就係敏敏同傻珠
最近的访问都有提到尹佬。
哎,等着下载了。
我觉得看的也蛮生活的呢。