米米家族 米雪国际影迷网 Michelle Yim Clan

注册 Register
搜索

[报章报道] 米雪睇好陳豪稱帝

2010年10月8日

法拉睇好「阿哥」祥仔稱帝,米雪則大讚陳豪角色得意,視帝呼聲高!(資料圖片)

米雪覺得陳豪在《公主嫁到》中演出有突破,大有機會奪視帝:「《公》劇三兄弟角色Lead(帶)住觀眾,陳豪角色好得意,發揮得好好,係佢近期一個突破,個劇用咗卡通手法拍,角色會得觀眾喜愛。」《義海》雖未播映,但她大讚祥仔的演技毋庸置疑:「個個都好戲,只係睇演員拍嗰套劇係咪嗰期Hit,攞獎好即興嘅!」

此外,陳法拉在《巾幗梟雄之義海豪情》中飾演黎耀祥妹妹,將靠「苦」上位而有機會爭視后。對於今年視帝之爭,法拉力撐祥仔:「大熱嘅陳豪、林峯、黎耀祥都係我好朋友!但祥仔好有阿哥感覺,撐佢!(同鄧萃雯爭視后?)個劇未出又未有提名,點爭呀?雯女係女主角,佢同惠英紅教咗我好多,我仲有好多嘢要學。」

http://the-sun.on.cc/cnt/entertainment/20101008/00470_032.html

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册 Register

x
一年容易又到爭獎嘅時候 睇下米米估唔估得中啦

ps:太陽今次用嘅資料圖片好喜歡
於《巾幗梟雄之義海豪情》中飾演黎耀祥妹妹的陳法拉,被指靠「苦」出位成為視后大熱,與鄧萃雯、佘詩曼力爭視后。問法拉覺得陳豪、黎耀祥及林峯哪一位較有機會奪得視帝寶座?法拉最終選了「阿哥」黎耀祥,她表示:「祥仔喺《巾幗梟雄之義海豪情》做我阿哥,好有阿哥感覺,撐佢!」有傳法拉跟鄧萃雯爭視后,她謂:「個劇未出又未有提名,點爭呀?其實雯女係女主角,佢同惠英紅都教咗我好多,我仲有好多嘢要學。」

另外,○八年視后米雪則看好陳豪可憑《公主嫁到》穩奪視帝:「《公》劇三兄弟角色lead到觀眾,陳豪個角色好得意,發揮得好好,係佢近期一個突破,個劇用咗卡通手法拍,角色會得觀眾喜愛。」她又指《義海》劇雖未播映,但黎耀祥的演技實在毋庸置疑。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/e ... 1008/00282_002.html
今年好多人撑陈豪啊!
呵呵,其实我也看好陈豪,演技真的不用质疑。
不过这张照片不是08年的巡礼上的造型吗?我还差点以为这是旧闻
我最想看到的是米米穿得美美得走紅毯,其他的都可以忽略
公主嫁到只看了5集就没有追下去了~~~
太好了!拾義媽支持水大人:hoola
我剛剛也以為是舊聞
今年的入圍名單出爐了嗎?

支持米米说的~哈哈~~

话说这照片不是以前的麼~~
我只顾着米女皇。。哈哈哈哈哈哈。。
其他人我都不管。。哇哈哈哈哈哈。。
这张照片我喜欢。。。哈哈哈哈哈。。
米米这个发型我喜欢。。哇哈哈哈哈哈